Projecten

X’s & O’s

Deze X’s & O’s van Bally kwam in een ogenschijnlijk redelijke staat binnen.
Cosmetisch was deze flipper van 36 jaar oud in goede staat. Een mooi speelveld en een gave kopruit. Technisch was het bij nader onderzoek toch wat minder goed met de flipperkast gesteld.
De flippermechanieken en de flippers zelf waren aan vervanging toe. Diverse slechte uitgevoerde reparaties moesten opnieuw aangepakt worden.
Verder was het lamp driver board aan een opknapbeurt toe en is volledig gereviseerd.
Het MPU board is voorzien van een goldcap, zodat batterijschade tot het verleden behoort.
Verder zijn de rubbers/lampjes/pootlevelers/flipperknoppen/stekkers allemaal vervangen.
Deze Bally is weer klaar voor jarenlang speelplezier.

Mata Hari

Deze Solid State Mata Hari van Bally had 19 jaar in een opslag gestaan en kon dus wel wat onderhoud gebruiken. Helaas was de geheugen batterij gaan lekken waardoor de besturingsprintplaat was aangetast en vervangen diende te worden. Daarnaast zijn de rubbers, de lampjes, een aantal stekkers en ook het netsnoer vervangen. Tot slot is op verzoek van de eigenaar ook de muntproever omgezet van Belgische Francs naar Euro’s.

Mr. & Mrs. Pac-Man

De Mr. & Mrs Pac-Man is onze eigen flipperkast. Bij deze kast is er wat achterstallig onderhoud uitgevoerd zoals het vervangen van de rubbers,
het vervangen van de flippercranks, het vervangen van de dropdown targets en natuurlijk het schoonmaken van het speelveld. Verder is de standaard Lite matrix vervangen voor een exemplaar met led verlichting en is het powersupply board vervangen. Hiermee is het hinderlijke flikkeren van de verlichting opgelost. Tot slot is de lampdriverboard gerepareerd en doen alle lampjes weer vrolijk mee.